Bisnes Online?


Assalamualaikum...

Kalau sebut pasal bisnes memang semua orang tau bisnes ni bawak untung banyak. Kebetulan aku memang dah papa kedana takde duit. Nak kerja family tak bagi. Sebab aku kene jadi bibik hmmm sadisssss. aku dah la bosan hari hari ngadap COC je. So aku decide try bisnes dropship.



Dropship ni just jadi orang tengah untuk promote barang. Kalau ade yang beli dapat lah komisyen. So far selama seminggu aku jadi dropship ni, aku dah dapat komisyen RM100. Quite big amount lah bagi aku sebab baru seminggu hahaha. Nampak macam senang kan? Tapi aku dah merasa susah bahana dia haha

Eh aku lupa nak cakap aku jual ape hahaha. Aku jual produk kecantikan gitu sebab aku rase kalau niaga produk ni mesti larisss. Semue perempuan nak cantik kan. Aku start niaga kat insta. buat insta baru la untuk bisnes. Nama insta dirahsiakan sebab aku taknak ade yang dok kalut stalk insta shop aku hahaha.

Awal awal okay lagi. smooth je flow dia. Lama lama, ya Allah macam nak nangis pon ada. Barang tak cukup lah, barang salah hantar la. Aku jugak yang kena jawab dengan cust. Macam2 kena jawab. Perasaan dia bila tak dapat puaskan hati customer tu memang azabbb sebab as a seller mesti la aku nak bagi servis yang terbaik kan untuk customer aku. hmmm. Nasib baik tak kena maki dengan cust.

Aku dah asyik asyik cakap kat amai yang aku nak stop buat dropship ni sebab supplier aku ni mcm kurang komited dekat kerja bisnes die. Bukan aku tak suka dengan supplier ni. Aku suka. dia baik and harga dropship yang dia bagi pon memang murah kalau nak banding dengan supplier lain. Cuma dia macam tak update sangat kalau barang dah habis ke. Kadang aku dah amik order tetibe barang cakap dah habis stock. So nak jawab dengan cust yang susah. hmmm. Kena refund la bagai. Susah tau.

So sekarang aku pon macam taktau nak stop ke tak. Dalam dilema T____T Ya Allah macam buntu pon ada. Masalah customers tak selesai sampai sekarang.

Semoga dipermudahkan, Amin *nangis*


terima kaseh daun keladi

tonight


Tonight.....
I miss you the way i did a month ago
And i'm tired AF missing the one who currently doingfine without me
I wonder everyday what you're doing
Are you having a rough day?
Are you having a good day?
Have you found anyone?
I miss all my friends
Missing all the night i've spent talking with dila
Talked about all the shit things hahaha 😂😂
Feeling so stuck here
Crying like an idiot tonight
Coz i'm not fine at all

Can't believe i read AlFatihah
Because i miss you so much
Goodnight to all human beings who already happy w/o me


#ohmyenglish
terima kaseh daun keladi

A Productive Day


Assalamualaikum :)

Harini a bit productive sebab pepagi qis dah wassep group ajak jog haha. Aku on je sebab lagipon dah lame tak jumpe diorang plus dah lame tak kluar rumah plus bosan duduk rumah plus nak kuruskan peha hahaha. Padahal tak jog langsung haha lol.

tu ha adam teselit skali haha.

i see myself as a strong girl hahaha. tak strong sangat pon sbrnye.



cahaya terang sangat sampai mate takleh bukak besar haha





lepas jog pegi minum kejap dekat paroi

lebih selfie dari exercise. malas type kbye

terima kaseh daun keladi

Memory



Aku penat. Terpulang kau nak buat ape skarang ni. Aku malas amik kesah pasal kau dah. Banyak lagi bende penting aku kene fikir. Mulai harini kau cuma memori aku dan aku tak kenal kau dah. Thanks for everything. Bye.



terima kaseh daun keladi

Kawan #Part2


Assalamualaikum :)

sebenarnye takde niat pon nak menaip. cume bosan sangat sementara tuggu war kat coc start. so aku nak bazir mase menulis. ni cume sambungan post aku dulu. some people come and go kan? tak semue stay. majoriti yang aku listkan sblm ni pon certain people yang pernah datang dan pergi. bukan pergi selamenye k haha. cume pergi membawa diri masing masing aka tak rapat dah pongg kihkih.

4) Erin

Erin kawan baik aku waktu tingkatan 1 kat Skolah Hishamuddin dulu. Kecik molek je orangnya. Comel. Sekarang ni perkembangan dia tau through twitter je. Nevermind asalkan tak hilang haha.

5) Ziera

Aku taknak tulis banyak pon. kang kontroversi hahaha. Cuma thanks sebab penah teman aku nangis waktu break dengan amai dulu haha. Thanks sebab jaga rahsia aku dulu (jgn bocorkan k). Ko sorang je tau -.-

6) Caer

Ni pon taknak tulis banyak. Kang tulis ayat puitis ade yang butthurt. hehehe. Thanks jadi kawan yang baik dari part 1 walaupun selalu gile gile gile gile gile gile gaduh. Banyak sangat gaduh dan harap ko tak terase hati. Semoga bahagia selalu. Kawin jangan lupa ajak.

to be continued....

terima kaseh daun keladi

Hurt - Christina Aguilera



i'm so in love with this song. it reminds me on someone. haha.


------------------------------------------------------------------
Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were but I walked away
If only I knew what I know today

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes.

There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again.
Sometimes I wanna call you but I know you won't be there

Oh, I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye when it comes to this

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back

Oh, I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you since you've been away

Oh, it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

------------------------------------------------------------------
// i miss you so much


terima kaseh daun keladi

Jealousy Side


Semua orang ade negative side masing masing kan? Sama ada pandai sorok atau jelas nyata side tu haha lol. Malang lah orang yang terpakse bertahan dengan negative side aku ni haha.

ape kaitan dengan cool blog? hm entah.

Jealousy side
Bende paling menyampah kalau rase. Boleh dikatakan biggest weakness aku kot after low self-confidence. Tak kesah la jealous dengan kawan ke dengan boyfren ke dengan crush ke atau dengan family. Sebab aku memang tak reti langsung nak sorok emosi aku kalau jealous. Lepastu end up dengan nangis haha cengeng kan.

aku penah rase macam ni. engko pikir tak sakit ke? hahaha.

entah la tetibe rase nak tulis pasal ni sebab sebenarnye tengah jelaous hahahaha. tu la padah stalk. susah jadi perempuan ni. kalau nak tau, stalk sampai lubang cacing lpastu sendiri sakit. padanlah muke. nak sangat tau kan.

move on lah wahai diri. dia okay je ko takde. ko je hari hari rindu mcm org bodoh hahaha. ok lah. bye.

"Maybe i'm just not enough"


terima kaseh daun keladi

30 day Squat Challenge


Assalamualaikum :)


ni aktiviti aku sekarang ni kat rumah hahahaha. so far baru day 2. aku ber-squad ni cuma sebab nak kuruskan peha so lepasni takde yang ejek drumstick aku ni lagi haha :DD sakit die takyah cite lah nak jalan pon peha aku sakit sangat sebab buat natang ni. hmm nampak sangat dah lame tak exercise hehe.

tengoklah dalam sebulan nanti kot dah kurus peha hahaha. ni entry paling mlas nak menaip. sebabtu pendek sangat. okbye.

CHALLENGE ACCEPTED


terima kaseh daun keladi

Degree


Assalamualaikum....

cuti kali ni rasa macam panjang sangat. rase macam dah lame kat rumah padahal baru seminggu tau duduk rumah haha. since kat TL aku tengok dh ade yang apply untuk degree, that's why harini aku nak survey course untuk degree nanti.


tak sure lah aku ni memang tak reti buat keputusan atau course yang ditawarkan banyak sangat. banyak gile k. tarikh tutup application dah dekat dan aku macam orang bodoh terpinga pinga taktau nak amik ape. course yang aku minat pn aku taktau. kes berat ni (T__T)

i'm more to programming tapi rasenye semue course ni pon blaja programming. top 3 yang terlintas kat otak cuma AI, SE atau pon netsetric (natang ape tah eja die aku taktau). Tapi pure CS pon boleh jugak. but the prob is.....


do you see the calculus? the prob is dulu calculus II aku C. nanti kene repeat kat degree sebab dorang cakap at least kene C+ kot hahaha. tak sure C+ atau B. tak sanggup nak amik balik. buat nya at least kene B, calculus I aku kene repeat skali lah sebab calculus I aku dulu C+ je. berbakul repeat nanti. sudahnya extend tak habis.

kalau networking memang dah out dulu. memang taknak amik. ITT aku pon kemain teruk aku jawab final haritu. aku minat multimedia tapi aku tak kreatif so sebabtu rasenye boleh hentikan cite2 nak amik multimedia. nanti design semua ke laut.

wey buntu gila taktau nak amik apaaaa. Semoga dipermudahkan. Semoga diberi petunjuk. Semoga baik baik aja degree nanti. InsyaAllah :)


terima kaseh daun keladi

End Of Diploma


Assalamualaikum....

Three words, END OF DIPLOMA. Alhamdulillah (kalau tak repeat). Feeling bercampur baur antara sedih dan gembira. kalau tanye nena, die memang tak sabar nak habis lol. so far baru seminggu duduk rumah dan teramat lah bosan. as usual i kena jadi bibik bertauliah. Tanpa gaji tau haha. Nak sangat kerja. Apakan daya. Perempuan memang kerja kat dapur kot kan? cedih (T__T)


i don't know lah tapi waktu sem 3 dulu memang rasa nak sangat cepat habis dip. Tapi bila dah habis dip ni rase nak dip balik. acane tu? mungkin sem 3 menderita sangat kot, sem 5 plak bahagia terlebih hahahahahaha.

nak nak lagi bila sehari before dila balik, dia send wassep jet jet sweet dengan aku. just because aku terase dengan dia sebab die lupa yang kitorg nak dinner sesame. haha. agaknya kalau aku tak terase mesti kau tak sesweet tu kan del? haha tak sangka hebat penangan aku dalam hidup kau kan sampai kau cakap jadi roomate aku tu the best memories you ever had *taktau lah kalau kau sje je manis mulut nak pujuk aku kan? haha. tapi ayat lain pon sweet jugak kau cakap hehehehe. mekaseh del. aku pon sebenarnye tak sangke ada jugak orang nak hargai aku lepas dulu dibuang macam sampah. hahaha puitis sangat tau ayat aku.

nah, lanjerr gambar dila satu kali

k lah penat menulis. dah lama tak menaip pepanjang sampai dah pancit. kbye.


terima kaseh daun keladi

Kawan #Part1


Assalamualaikum

time cuti nak habis ni lah baru tangan gatal nak menaip. sebenarnya dah lama sangat nak tulis entry ni tapi tiap kali pegang laptop, lain dibukak ea. hehe.

setiap orang mesti ade orang dalam hidup diorang yang tak mungkin diorang lupa. sama lah macam aku. banyak sebenarnye tapi aku nak listkan calon top dia haha. aku list kan mengikut sesape yang terlintas kat otak.

1. Shuk

no picture. haha. dia ni jiran aku time kat perumahan kastam klang dulu. dalam 6 tahun aku berjiran dengan dia. dia sporting and aku suke gila kawan dengan dia. main badminton, kekadang jalan naik basikal keluar dari perumahan pergi perumahan belakang. sekarang dia lesap entah ke mana haha. last yang aku tau dia duduk ipoh, kalau tak silap lah. memasing dah pindah dari kastam klang.

2. Azrina

cantik sangat kan dia niii? ni kawan rapat aku waktu kecik dulu. kitorang membesar sama sama dulu. sama sekolah. sama perumahan. yang aku ingat dulu orang panggil die Rock Lee ke The Rock tah sebab kening dia tebal sangat. haha. sekrang tengah bahagia dengan abey kelate die. Moga ketemu jodoh kalian :p

3. Pikah

pikah pon cantik kan? haha comel je budak ni. aku rapat dengan dia time form 3. waktu aku baru pindah rembau. aku ingat lagi dulu budak ni kalau mesej, sepatah sepatah dia balas macam orang malas nak layan hahaha. tapi lame2 dia dah reti balas pepanjang dah. i miss her ok. now dia study kat UiTM Terengganu.

k lah malas nak type lagi. abah pon dah balik dari surau. so aku rase konfem2 jap lagi aku kene gorengkan keropok kacang abah. so baik aku stop sekarang. nanti den sambung lagi yoo.

to be continue....
*music effect*


terima kaseh daun keladi

Nota Kaki

Assalamualaikum....

cuti semester dah nak habis. as usual tiap kali nak balik U, mesti rase berat hati. 20 tahun serupa prangai budak form 1 baru nak masuk hostel. mungkin sebab dah biase duduk rumah kan tiap hari jumpe family so bile nak jauh tu macam berat hati sikit.

tak sampai sepuluh hari aku officially jadi part 5 course Sains Komputer di UiTM Jasin aka my final semester for diploma. taktau nak sedih ke gembira sebab lepas habis diploma dah tak jumpe classmate semue dah.


kadang rase macam tak sabar sangat nak habis diploma. sebab dulu penah rase fed up dengan life kat Lendu, fed up dengan kengkawan. tapi ada mase mase die rase gembira sampai sedih bila fikir dah tak dengar lawak hambar memasing, lagi lagi malin hahahaha

kalau diikutkan memang banyak sangat bende manis kat Lendu, sama lah macam kenangan pahit. hobi aku kat Lendu dulu memang nangis manjang hahaha, serious tak tipu. sebab terlampau banyak sangat bende yang jadi sampai aku jadi tak tahan.

bak kata orang memaafkan memang senang tapi bukan melupakan. sampai ade satu malam tu semue bende yang dah jadi asyik rewind dalam otak. lagi lagi aku ni jenis banyak fikir. so kalau satu bende dah ganggu kepale otak, bende bende dulu semua dicampak balik oleh setan supaya dendam dulu datang dan perasaan benci tu disemat dalam hati untuk org tertentu.


takde lah dendam sebenarnya haha. tapi faham faham je lah kalau kemarahan dulu datang habis semua nak dimaki nye hahaha. then malam tu jugak aku wassep dila cakap aku teringat semua bende sambil menangis kah kah. then dila nasihat cakap yang kite tak boleh nak pakse diri kita lupa bende dulu.

mungkin memang dah kebiasaan aku kalau nangis, aku terus okay. so lepas nangis segala kebencian tu hilang balik. sama macam dulu time aku tau pasal something dila bgitau, gila gila punye aku nangis habis hingus tak dapat disedut balik, meleleh leleh hahaha. haha lepas nangis aku okay sikit.

"you can't have a rainbow without a little rain"

lama lama aku cube baiki balik jahat yang aku buat dulu hahaha. aku stop jadi seorang yang sarcastic because sarcasm is not good and aku mintak maaf dengan certain people yang aku rase bersalah gila kaw kaw. kalau "maaf" aku tu dijadikan joke......takpelah.

Alhamdulillah, everything is well so far termasuk lelaki yang aku sayang hahaha. even for friends only :) btw, thanks to sesiapa yang pernah ada waktu aku susah dulu. bukan aku lupa, tapi aku membalas bende baik yang korang pernah buat dulu dengan cara lain.

k lah panjang sangat dah ni haha. aku tak dilahirkan dengan bakat sastera so penulisan aku memang membosankan. kbye.


terima kaseh daun keladi

Produk bermerkuri


Assalamualaikum...

aku bukan seorang yang arif kalau bab bab produk ni. just nak share apa yang aku tahu. kalau salah mohon betulkan dan jangan bash please? hahaha

kalau dulu lah waktu form 1 sampai lah form 3, aku bukan jenis yang jaga sangat muka. pencuci muka pon takde. pergi sekolah tak pakai bedak. selekeh dia takyah cite lah macam mane kan. agaknya sebab tak kenal lagi dunia percintaan so takde komitmen ke arah kecantikan apatah lagi make up. ecececeh :p


tengok ha gambar form 5 dulu. macam kelabu asap je aku tengok muke aku haha. sampai lah lepas SPM bila dah ade abang sayang ni, baru lah nak cantik cantik sikit hahaha. masa tu memang macam macam produk try sampai kulit jadi teruk.

 time tu taktau pape lagi so taram je pakai. tengok testimoni kat internet macam meyakinkan. so apa lagi cari lah. nak cantik punye pasal, mahal pon sanggup beli. lepas dah masuk U ni baru lah reti nak research pasal produk produk ni. 

ciri ciri umum produk bermerkuri :

  • baunya agak pekat / bau logam

tak dapat nak explain macam mana tapi mereka yang pernah guna produk bermerkuri ni tahu lah.

  • krimnya berwarna putih-kuning

selalunya krim siang berwarna kuning dan krim malam berwarna putih. memang kebanyakan produk sekarang macam ni. tapi tak semestinya semua produk yang ada ciri ciri macam ni ada merkuri tapi seharusnya kita curigai haha.

  • krim agak berkilat

kalau perasan krim putih dia tu macam berkilat. kalau letak kat muka, memang nampak agak berkilat.

  • boleh memutihkan muka dalam waktu yang singat

makin cepat tempoh memutihkan kulit, makin tinggi kandungan merkuri dalam produk tu. ingat senang ke nak putihkan kulit? even produk yang bagus bagus pon belum tentu boleh putihkan kulit dalam masa 1 ke 2 minggu.

  • timbul bintik hitam di muka

tak reti pulak nak explain bintik hitam macam mana. tapi bila kita berhenti pakai produk tu, ade naik bintik hitam.

  • warna kulit kembali ke asal

bila dah stop pakai, warna kulit kita akan berubah kepada yang asal. dah tak putih macam waktu pakai tu.

  • putih pucat

kalau nak compare dengan orang yang putih asli,memang lain. biasanya putih nya putih merah merah yang pucat dan lain macam putihnya.


banyak lagi ciri dia tapi malas nak type banyak banyak. sekarang ni aku pakai safi je. tu pon selalu tinggal sebab malas sangat nak cuci muka.

salah satu produk yang telah disahkan bermerkuri

Harap entry ni boleh bagi readers sedikit info. semua orang nak cantik. tapi kalau nak cantik, jangan sampai memudaratkan diri. kesan jangka pendek memang bagus tapi jangka panjang? boleh search sendiri kesan pakai produk bermerkuri ni apa dia.

sumber 



terima kaseh daun keladi

#EntryBodohTakdeIsiBest #TakyahBaca #Bye


Semenjak dua menjak tiga menjak ni laptop ni manjang hang. Stress macam ni. nak menaip pon lambat je keluar hurufnya. nak bukak google chrome lagi la tak dapat. tak best -___- tengah syok layan lagu demons kat blog tetibe sangkut then tertutup sendiri !!!! yeay suke tau macam ni. erh.

tu lah akibatnya kalau download game banyak sangat. The Sims, pepsiman, metal slug, need for speed semue ada. ada yang seharian download tapi rupanya tak dapat main. mainkan perasaan betul.

entry ni takde ape pon. saje nak tingkat skill menaip hahaha. dalam otak banyak nak tulis tapi mood takde.


  animation bangang daripada saya. sekian.



terima kaseh daun keladi

Long Distance Relationship


Assalamualaikum dan selamat tengahari uolss...

Long Distance Relationship?
apa kata kita dan apa kata mereka?


taktaulah patut terasa atau tidak hahaha.

tang "cuba semangatkan diri untuk berjauhan, cuba bersangka baik....." tu memang win. adatlah couple gitu kan. kalau tak timbul tweet murahan kat TL pasal couple ni memang tak sah. even aku pon banyak jugak tweet gini hahaha

so untuk sesiapa yang long distance relationship yang acah acah tengah kuatkan diri untuk berjauhan, silalah baca ok. semoga setepek kene kat muke engkorang.

aku pon pernah ada long distance relationship dulu. kalau nak jujur memang kalau boleh aku taknak jauh V____V kadang dua bulan sekali baru jumpa. rindu tu tak payah cite lah. tiap hari mesej call tanpa bosan. biaselah time tu kentut pon bau wangi, muka pecah pon nampak macam Zayn Malik haha

 
handsome gila wey Zayn Malik ni. kalau dapat laki gini kan, sebulan aku tak kluar bilik. tiap masa dok tatap je mata dia. tang mata tu yang.....fuhhh! haha.

rasa macam dah boleh kot berhenti berangan. kbye.



terima kaseh daun keladi

Bedak Thanaka


holla selamat malam warga blogger

since cuti sem dah bermula ni, rutin harian diteruskan seperti biasa jadi bibik bertauliah kat rumah (Y). so far a bit productive jugak takde masalah. bahagia pon bahagia jugak heeee Alhamdulillah.

muka mintak penampor buaya bomoh lol.

pernah dengar bedak Thanaka tak? untuk yang perempuan ni macam tipu je kalau tak pernah dengar kan? haha. memandangkan "memuluskan kulit" dah jadi salah satu wishlist cuti sem ni, engkorang faham faham je lah kenapa aku tepek bedak ni kat muka haha.


kalau nak review bedak ni memang tak boleh lah sebab ni pon baru kali ketiga aku guna. yang aku boleh cakap, baru hari kedua aku guna. jerawat dah naik kat muka hmmm sedih bak hang sebab aku baru nak berangan kulit flawless macam nora danish V___V

kalau satu je jerawat naik takpe. ni sampai dua tiga pacita ni woi. dapat pulak tuan tangan yang memang semulajadinya gatal nak mampus dokk picit picit. ha sudahlah. berbulan bulan parut jerawat bakal menepek.

angan angan sudah terbang. sudahlah syera. tapi takpe. 2 bulan cuti banyak lagi mase nak baiki kulit hehehe. see you okay kat jasin dengan wajah baru. hahahahaha kot ye ah ade perubahan sikit -___- kalau takde tu diam diam je tak payah tegur

but first, let me take a SELFIE !


tak senereh punye muka hahahaha selekeh kuasa lapan


terima kaseh daun keladi

Wedding Kak Shameera

Assalamualaikum....

apa khabar penghuni sekalian alam? moga baik hendaknya uolls semuanya. harini bangun mood meratap takde dah. yayy!

muka tak berapa nak yayy sangat *camera360

lama dah tak meroyan kat blog. kalau tengok balik post sebelum sebelum ni, macam nokhare post semua nak cecedih je. life is short, make it sweet la. haha. acah acah je padahal kat twitter.....hm. nvmd.

hari sabtu haritu kak shameera punye wedding. malas nak cerita, tengok gambar je cukup.

cantik kan kak shameera? dia cousin aku yang paling tantikkk haha

sekali lagi amik gambar dengan pengantin. acah acah nak amik berkat gitu. mane lah tau setahun dua lagi ada yang masuk meminang *gelak setan

Pilah mariiiii

photographer handsome yang amik gambar kitorang ramai ramai atas pelamin. awalnya bagi tab kat dia sebab suruh amikkan gamba. alih alih diorang selfie sebab lama sangat nak atur kedudukan kitorang atas pelamin tu. suke hati engko la bang. haha.

first time main bende alah ni. tau tak batak dia tu cemane?

gua rasa macam tak sabar nak jadi mummy hahaha.

kalau letak muke aku sorang je kang ramai bosan tengok, nah budak mix *acah acah

muqri moustache, dah boleh mewarisi amai ni misai tebal.




tu je lah. letak banyak banyak kang muak. tak payah tanye lah kenape banyak pakai 360 je gambar ni. kang bubuh gamba asal tak berselere pulak. kbye.

post diakhiri dengan pantun 2 rangkap

gunung daik bercabang tiga,
budi yg baik ape pun tak boleh

pantun credit to : @marriage_fair


terima kaseh daun keladi

Demons

When the days are cold 
And the cards all fold 
And the saints we see 
Are all made of gold 

When your dreams all fail 
And the ones we hail 
Are the worst of all 
And the blood's run stale 

I wanna hide the truth 
I wanna to shelter you 
But with the beast inside 
There's nowhere we can hide 

No matter what we breed 
We still are made of greed 
This is my kingdom come 
This is my kingdom come 

When you feel my heat 
Look into my eyes 
It's where my demons hide 
It's where my demons hide 
Don't get too close 
It's dark inside 
It's where my demons hide 
It's where my demons hide 

When the curtain's call 
Is the last of all 
When the lights fade out 
All the sinners crawl 

So they dug your grave 
And the masquerade 
Will come calling out 
At the mess you've made 

Don't wanna let you down 
But I am hell bound 
Though this is all for you 
Don't want to hide the truth 

No matter what we breed 
We still are made of greed 
This is my kingdom come 
This is my kingdom come 

When you feel my heat 
Look into my eyes 
It's where my demons hide 
It's where my demons hide 
Don't get too close 
It's dark inside 
It's where my demons hide 
It's where my demons hide 

They say it's what you make 
I say it's up to fate 
It's woven in my soul 
I need to let you go 

Your eyes, they shine so bright 
I wanna save that light 
I can't escape this now 
Unless you show me how 

When you feel my heat 
Look into my eyes 
It's where my demons hide 
It's where my demons hide 
Don't get too close 
It's dark inside 
It's where my demons hide 
It's where my demons hide 
(Hide hide hide)

terima kaseh daun keladi

I'm Sorry , I Need You


I'm in love with something i called "sentimental" 

Come up to meet ya, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need you
And tell you I set you apart
Tell me your secrets, and ask me your questions
Oh lets go back to the start
Running in circles, coming up tails
Heads on a science apart 
Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

I was just guessing at numbers and figures
Pulling the puzzles apart
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart
And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles, chasing our tails
Coming back as we are

Nobody said it was easy
Oh it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start

Nobody said it was easy


terima kaseh daun keladi