Happy Birthday Azad !


Assalamualaikum....

lama rasanya tak berceloteh kat blog ni. kalau tak silap, last post 1 Sept. itu pon post yang sedih konon kisah hidup aku ni tragis. Menyedihkan bagi aku, mungkin. Kalau sehari tak menangis tu memang tak sah. eyebag pon botingkek tingkek haha.

"people can't understand the pains you feel until they feel it"

meh quote sikit ayat ni. haha. dah malas nak cerita pasal ni. kang tak pasal pasal leleh depan laptop. haha. well, entry kali ni dituju khas untuk bercerita tentang farhah dan azad.


video
*video tak dapat di play. kalau nak tengok, sila mintak kat aku. haha.

tanggal 21 Oktober merupakan bufday azad aka buah hati farhah. so farhah mintak tolong aku buatkan flash untuk wish birthday azad. since aku ni memang amatur bab flash, so kalau buat sikit sikit tu boleh lah.

kalau tengok pon memang boleh nampak slack nye dalam flash ni and tak banyak animation gempak yang aku pandai buat. haha. tapi takpelah. farhah nak yang simple je and semua idea datang dari dia. dari awal smpai lah akhir, penyusunan huruf, masuk keluar dia, kebanyakannya farhah punya idea. biase lah, aku ni tak kreatif bab macam ni. haha.


bila cakap soal sayang kasih cinta rindu ni, memang indah semuanya. *puitisnya ayat aku* haha. farhah sanggup drive ke bangi untuk azad. so suweeeett. moga bahagia ke jinjang pelamin. wish you all the best and be happy with azad.

HAPPY BIRTHDAY AZAD

moga panjang umur, murah rezeki. and jangan lupa jaga farhah baik baik. don't make her cry because i love her. haha. sory lah baru nak update sekarang padahal dah 2 minggu birthday die. haha. kbye.


terima kaseh daun keladi