lukisan double meaning

hari ni rase terpanggil untuk tulis entry
since pekse ni , pasaan malas tu maken meliar yaw
mybe time cuti nnt bru aku aktif

balek pade tujuan entry ni
bukan ade pape pon
cume nx show sumtink yang aku jumpe
act , aku nx tnjok mende ni kt nabil n farhah


seriously aku tak expect pon bole jmpe video ni
fokus utame aku bukak youtube cume nx cri minah indon mne tah
yang nyanyi lagu my heart will go on
sbb aku tringin nx share mende menarik tu
*ko patot denga taw . pompuan tu nyanyi gile beterabor . AHHA ,
tapi dah x jmpe . so , aku share ni je la .


* kreatif kan orang tu ? HAHAHAHAHAHA ,


terima kaseh daun keladi

3 bunga bunga cinta:

nurul ain said...

haha xD semua lukisan tuh tak boleh blah..

Mohamad Hanafi said...

Lucah! XD

mad khaz said...

hahaha,kreatif kot :D